Връщане и замяна

С bed4pet.eu можеш не само да купуваш лесно, но и да върнеш лесно продукт!

Ако не си доволен от закупен от теб продукт, независимо от причината, можеш да го върнеш в срок от 28 дни, от доставката му

bed4pet.eu следва да получи продукта, с неговата оригинална кутия/опаковка, с етикетбез индикации, че стоката е била употребявана от клиента, без да е повредена или третирана, по какъвто и да било начин.

Клиентът има право да получи само стойността на върната стока, такава каквато е била при заявката и закупуването ѝ. В случай, че клиентът открие явни недостатъци на стоката, той може да върне артикула и да поиска връщане на сумата. Рекламация на стоката трябва да се предяви веднага, щом е открит дефект. В този случай доставката е за сметка на ДРУЖЕСТВОТО.

Условия на връщане: 

Разходите за транспортната (куриерска услуга), са за сметка на bed4pet.eu. В случай на повторно изпращане на артикул, доставката отново е за сметка на bed4pet.eu!

В случай, че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, когато връщате продукта, трябва да върнете и подаръка.

В случай, че сте закупили повече от един еднакви продукта и желаете да върнете два, или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай, няма да бъдат приети.