Доставка и начин на плащане

СРОКОВЕ И ДОСТАВКА:

Поръчки по телефон се приемат в часовете между 9:00 и 18:00 часа! Поръчки директно от системата ни (от Бутона “Купи”), можете да извършвате 24 часа в денонощието!

Доставяме в цялата страна, с куриерска фирма “Еконт”, до адрес на клиента, или до офис на “Еконт”, в съответното населено място.

Доставката се извършва в рамките на 3 до 5 работни дни, от потвърждаване на поръчката. Доставката е БЕЗПЛАТНА за цялата страна.

Всяка наша пратка пътува към Вас, с опция ПРЕГЛЕД и молим задължително да се възползвате от нея, и да преглеждате пратките си, пред куриера или в офиса на “Еконт”. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на “Еконт”, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти, в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 28 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира, продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт, е необходимо задължително да ни информирате, на office@bed4pet.eu

МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕ:

Поръчаните стоки могат да бъдат платени чрез опцията “Наложен Платеж” по следния начин – плащане при доставка.

При доставка на стоката, плащате дължимата сума на куриера (включваща цена на стоките). Не плащате нищо допълнително, всички разходи по доставката, са за сметка на изпращача.

www.bed4pet.eu не поема разходите по инкасо, и застраховка на стоките.

Плащанията на стоки към www.bed4pet.eu са неавансови и са съобразени с член 93, ал. 1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД).